Puppycursus

De puppygroepen zitten vol. We starten een nieuwe groep op zondagmorgen bij voldoende aanmeldingen vanaf eind november! We besteden in deze cursus aandacht aan lichaamstaal, socialisatieperiode, spel, bewegen en belasting, zit, lig , hierkomen en wandelen aan de lijn. U kunt zich hiervoor nog opgeven.

Puppy zomerklas!

De puppycursussen zitten op dit moment vol. We starten in de zomer een zomerklas op de zaterdagmorgen. Dit zijn 4 data om de 2 weken in juli/augustus. Opgeven kan via het inschrijfformulier. 

Praktijklessen tot 1 juni opgeschort i.v.m het Coronavirus

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen m.b.t. het Coronavirus hebben we besloten dat tot 1 juni geen praktijklessen gegeven worden. De cursisten die op dit moment nog lessen volgen krijgen deze week een mail met een voorstel of alternatief voor de resterende lessen.  De nieuwe puppy eigenaren die hebben opgegeven voor de puppycursus van april …

Praktijklessen tot 1 juni opgeschort i.v.m het Coronavirus Lees verder »

We zijn weer begonnen!

Deze week zijn onze lessen weer begonnen. De puppy’s op zondagmorgen en de overige groepen op de dinsdag of donderdag avond. Wij hebben er weer zin in!

Welkom op onze website!

Wij zijn blij en trots dat onze website klaar is en vandaag online is gegaan. We zullen deze regelmatig voorzien van nieuwe foto’s, informatie en onze cursussen. Op dit moment vind je hier alle informatie met betrekking tot onze cursussen, workshops en praktijklessen. Graag tot ziens op ons veld of op een andere manier! Groetjes …

Welkom op onze website! Lees verder »