Puppycursus

 

 

Basis 1 ‘Een goede basis’

Tijdens de puppycursus ligt de nadruk op elkaar leren kennen, samenwerken en plezier. Naast de standaard oefeningen zit, lig en aandachtoefening, besteden we aandacht aan hier komen en aanlijnen, spelen, verzorging maar ook aan hoe je je pup kunt socialiseren. De socialisatiefase is een belangrijke periode voor je pup omdat je pup dan leert omgaan met de wereld om hem heen. Dit gaat niet vanzelf. Je zult hier als eigenaar tijd en aandacht aan moeten besteden. Tijdens de les wordt hier uitgebreid uitleg over gegeven en worden er oefeningen aangeboden die in de dagelijkse praktijk kunnen worden gebruikt.

De puppycursus is voor hondjes vanaf 9 weken. De hondjes hoeven nog niet alle entingen te hebben gehad. De laatste enting krijgen ze rond 12 weken. We adviseren wel een enting tegen kennelhoest.

Oefeningen die tijdens onze cursussen aan bod komen zijn slechts een hulpmiddel om situaties die in de praktijk voor komen na te bootsen of te kunnen oefenen.

Wanneer er in de zomer- of winterstop geen lessen zijn dan wordt er bij voldoende animo een zomer- of winterklas gegeven. Voor informatie hierover kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen.